Programe de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa-Năsăud în anul 2019 Reviewed by CD on . În data de 28 ianuarie 2019, cei 20 de cursanţi care au finalizat programul de formare profesională de iniţiere “Comunicare în limba engleză” au participat, la În data de 28 ianuarie 2019, cei 20 de cursanţi care au finalizat programul de formare profesională de iniţiere “Comunicare în limba engleză” au participat, la Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Programe de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa-Năsăud în anul 2019

Programe de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa-Năsăud în anul 2019

Programe de formare profesională organizate de AJOFM Bistriţa-Năsăud în anul 2019

În data de 28 ianuarie 2019, cei 20 de cursanţi care au finalizat programul de formare profesională de iniţiere “Comunicare în limba engleză” au participat, la examenul final de absolvire. A fost primul examen din acest an organizat prin Centrul propriu de Formare Profesională din cadrul AJOFM Bistriţa – Năsăud. Cursul de iniţiere – comunicare în limba engleză s-a desfăşurat în perioada 10.12.2018 – 23.01.2019, clasa a fost formată din 20 de persoane, din care 18 şomeri şi 2 plătitori.

Pentru anul 2019, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud va organiza prin Centrul propriu de Formare Profesională, programe de formare profesională gratuite pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă (şomeri indemnizaţi şi neindemnizaţi).
În perioada următoare se vor derula prin C.F.P. Bistriţa următoarele programe de formare profesională: “Administrator pensiune turistica” (Beclean), “Îngrijitor clădiri” (Sângeorz-Băi), “Agent de securitate” (Bistriţa şi Năsăud), “Bucătar” (Bistriţa), “Coafor” (Bistriţa), “Lucrător în structuri pentru construcții” (Bistriţa), “Maseur” (Bistriţa) și “Contabil”(Bistriţa).
Planul de formare profesională pentru anul 2019 al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bistriţa – Năsăud prevede organizarea a 38 de programe de formare profesională, care să cuprindă 601 de şomeri, în 31 de ocupaţii:
– Administrator pensiune turistica ; – Agent de securitate; – Ambalator manual; – Baby sitter; – Bucătar; – Coafor; – Comunicare în limba engleză; – Comunicare în limba română;- Contabil; – Dulgher (exclusiv restaurator); -Expert achizitii publice; – Filator; – Frezor universal; – Frizer; – Îngrijitoare clădiri; – Îngrijitor bătrâni la domiciliu; – Inspector/referent resurse umane; – Instalator instalaţii tehnico sanitare şi de gaze; – Lăcătuş mecanic; – Lucrător comercial; – Lucrător în structuri pentru construcţii; – Manager resurse umane; – Mecanic auto; – Manichiurist; – Maseur; – Ospătar(chelner); – Patiser; – Presator mase plastice; – Specialist în domeniul SSM; – Strungar universal; – Sudor.
Din cele 38 de programe de formare profesională, 37 se adresează şomerilor şi 1 pentru persoanele private de libertate aflate în Penitenciarul Bistriţa.
Pentru înscrierea la un program de formare profesională sunt necesare următoarele documente:
– cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. B – N);
– copie act de identitate;
– copie certificat de naştere;
– copie certificat căsătorie (pentru femei);
– copie diplomă studii (ultimul act de studii);
– carnet de şomer sau adeverinţă din care să rezulte că persoana este înregistrată la A.J.O.F.M. B-N ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă;
Persoanele interesate să urmeze un program de formare profesională organizat de agenţie, sunt invitate să se înscrie la sediul Centrului de Formare Profesională din Bistriţa, strada Gării, nr. 2 – 4, etaj ll, telefon 0263 – 236296.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus