Rodna: Cercetat pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti Reviewed by CD on . La data de 14 februarie a.c., poliţia a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 52 de ani, din Rodna, cu privire la faptul că soţul acesteia ar fi venit î La data de 14 februarie a.c., poliţia a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 52 de ani, din Rodna, cu privire la faptul că soţul acesteia ar fi venit î Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Rodna: Cercetat pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti

Rodna: Cercetat pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti

Rodna: Cercetat pentru nerespectarea hotărârii judecătoreşti

La data de 14 februarie a.c., poliţia a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 52 de ani, din Rodna, cu privire la faptul că soţul acesteia ar fi venit în faţa imobilului în care locuieşte, ar fi strigat-o să iasă afară şi i-ar fi adresat cuvinte jignitoare, nerespectând în acest fel hotărârea judecătorească prin care s-a dispus un ordin de protecţie.

În fapt, în luna octombrie, anul 2015, bărbatul în vârstă de 54 de ani, şi-ar fi agresat fizic soţia, fiindu-i întocmit dosar penal în acest sens, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie. Ulterior, Judecătoria Năsăud a emis un ordin de protecţie împotriva bistriţeanului, pentru o perioadă de 6 luni.

Întrucât bărbatul avea obligaţia de a nu se apropia de soţie la o distanţă mai mică de 50 de metri şi să nu ia legătura în niciun fel cu aceasta, a fost întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea hotărârii judecătoreşti.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus