RODNA: Nu s-a mulţumit cu un cal furat, aşa că a sustras şi o maşină Reviewed by CD on . În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz-Băi au identificat un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Rodna, bănuit că în n În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz-Băi au identificat un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Rodna, bănuit că în n Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»RODNA: Nu s-a mulţumit cu un cal furat, aşa că a sustras şi o maşină

RODNA: Nu s-a mulţumit cu un cal furat, aşa că a sustras şi o maşină

RODNA: Nu s-a mulţumit cu un cal furat, aşa că a sustras şi o maşină

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz-Băi au identificat un minor, în vârstă de 14 ani, din comuna Rodna, bănuit că în noaptea de 22/23 noiembrie 2014 ar fi sustras un autoturism, care era parcat în garajul din curtea locuinţei unui bărbat, de 54 de ani, din aceeaşi comună.

,,Ca urmare a extinderii cercetărilor, a rezultat faptul că minorul ar fi sustras, în aceeaşi zi, o cabalină, din anexa locuinţei aparţinând unui bărbat, în vârstă de 61 de ani, din comuna Şanţ”, a declarat subinspector Virginia Roşca, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, urmând a fi stabilită întreaga activitate infracţională a acestuia.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus