România, interesată de atragerea fondurilor pentru Programul național de control al tuberculozei Reviewed by CD on . România este interesată de expertiza Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru atragerea fondurilor structurale europene şi pentru dezvoltarea Programului naţion România este interesată de expertiza Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru atragerea fondurilor structurale europene şi pentru dezvoltarea Programului naţion Rating: 0
Ești aici: Acasă » Sănătate»România, interesată de atragerea fondurilor pentru Programul național de control al tuberculozei

România, interesată de atragerea fondurilor pentru Programul național de control al tuberculozei

România, interesată de atragerea fondurilor pentru Programul național de control al tuberculozei

România este interesată de expertiza Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii pentru atragerea fondurilor structurale europene şi pentru dezvoltarea Programului naţional de control al tuberculozei.

Nicolae BĂNICIOIU, ministrul Sănătăţii, a avut astăzi o întâlnire cu dr. Hans KLUGE, directorul Direcţiei de Asistenţă Medicală şi Sănătate Publică din Organizaţia Mondială a Sănătăţii, Biroul Regional Europa.

Cei doi oficiali au discutat despre un posibil parteneriat dintre Ministerul Sanatatii şi Organizaţia Mondială a Sănătăţii pentru implementarea Strategiei Naţională de Sănătate 2014-2020, document în curs de finalizare.

Dr. KLUGE a apreciat progresele pe care România le-a înregistrat în combaterea tuberculozei şi a exprimat disponibilitatea experţilor OMS pentru susţinerea programului de combatere a tuberculozei multidrogrezistentă (MDR).

De asemenea, s-au convenit colaborări şi în alte domenii de interes, ca de exemplu politica medicamentului, asistenţă medicală şi sănătate publică.

BIROUL DE PRESĂ AL MS

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus