RUSU BÂRGĂULUI: A plecat la cules de ciuperci și s-a rătăcit în pădure. A fost găsit abia a doua zi Reviewed by CD on . A pus pe jar polițiștii, jandarmii și pompierii. Vorbim despre un bărbat din Rusu Bârgăului, care a plecat de la cules de ciuperci și s-a rătăcit în pădure. În A pus pe jar polițiștii, jandarmii și pompierii. Vorbim despre un bărbat din Rusu Bârgăului, care a plecat de la cules de ciuperci și s-a rătăcit în pădure. În Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»RUSU BÂRGĂULUI: A plecat la cules de ciuperci și s-a rătăcit în pădure. A fost găsit abia a doua zi

RUSU BÂRGĂULUI: A plecat la cules de ciuperci și s-a rătăcit în pădure. A fost găsit abia a doua zi

RUSU BÂRGĂULUI: A plecat la cules de ciuperci și s-a rătăcit în pădure. A fost găsit abia a doua zi

A pus pe jar polițiștii, jandarmii și pompierii. Vorbim despre un bărbat din Rusu Bârgăului, care a plecat de la cules de ciuperci și s-a rătăcit în pădure. În 04.10.2013, orele 23.00, D. A.  a sesizat organele legii că soțul său D.R. de 67 ani a plecat de acasă împreună cu vecinul său la în pădurea Seregoi, de pe raza comunei Livezile, și nu s-a mai întors la domiciliu.

 

În vederea găsirii acestuia, în noaptea de 4 spre 5 octombrie au fost efectuate căutări cu efective de poliție, jandarmi şi pompieri voluntari, fiind reluate a doua zi în jurul orelor 07.00.

Bărbatul a fost găsit în jurul orelor 09.00, în pădure, în condiții bune de sănătate, declarând că s-a rătăcit şi din cauza întunericului nu a putut să găsească drumul spre casă, motiv pentru a preferat să doarmă într-un adăpost din pădure.

 

Raimond Petruț

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus