S-a ales cu dosar penal după ce afurat 580 de euro dintr-o locuință din localitatea Țagu Reviewed by CD on . La data de 30 ianuarie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Budeşti au fost sesizaţi de un tânăr, de 27 ani, din Ţagu, despre faptul că i s-a sustras din l La data de 30 ianuarie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Budeşti au fost sesizaţi de un tânăr, de 27 ani, din Ţagu, despre faptul că i s-a sustras din l Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a ales cu dosar penal după ce afurat 580 de euro dintr-o locuință din localitatea Țagu

S-a ales cu dosar penal după ce afurat 580 de euro dintr-o locuință din localitatea Țagu

S-a ales cu dosar penal după ce afurat 580 de euro dintr-o locuință din localitatea Țagu

La data de 30 ianuarie, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Budeşti au fost sesizaţi de un tânăr, de 27 ani, din Ţagu, despre faptul că i s-a sustras din locuinţă, suma de 580 de euro.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat un tânăr, de 23 ani, din Sîmboieni, județul Cluj, bănuit de comiterea furtului, fiind depistat cu operativitate, pe raza municipiului Gherla, județul Cluj.

Asupra tânărului bănuit că ar fi comis furtul, polițiștii Postului de Poliție Budești au găsit suma de 420 euro şi 421 lei, bani care ar proveni din comiterea infracțiunii.

În continuare se fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a săvârșit infracțiunea.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus