S-a întâmplat în Feldru. Un bărbat s-a accidentat după ce a căzut din portbagajul unui autoturism Reviewed by CD on . La data de 13 august a.c., pe D.N. 17D, în Feldru, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa în poziția șezând, în portbagajul un La data de 13 august a.c., pe D.N. 17D, în Feldru, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa în poziția șezând, în portbagajul un Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a întâmplat în Feldru. Un bărbat s-a accidentat după ce a căzut din portbagajul unui autoturism

S-a întâmplat în Feldru. Un bărbat s-a accidentat după ce a căzut din portbagajul unui autoturism

S-a întâmplat în Feldru. Un bărbat s-a accidentat după ce a căzut din portbagajul unui autoturism

La data de 13 august a.c., pe D.N. 17D, în Feldru, un bărbat, în vârstă de 67 de ani, din localitate, în timp ce se deplasa în poziția șezând, în portbagajul unui autoturism, condus de către un tânăr, de 22 de ani, din Feldru, ținând un dispozitiv electric pentru secționat lemne, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.

În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, acesta fiind transportat la Spitalul Orășenesc Năsăud și, ulterior, la Spitalul Județean de Urgență Bistrița, în vederea continuării investigațiilor medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc accidentul rutier.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus