S-au ales cu dosar penal după ce au furat fier vechi de pe un şantier din Bistrița Reviewed by CD on . Miercuri, 14 martie a.c., jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil au intervenit pe strada Romană din municipiul Bistriţa, fiind sesizaţi despre faptul că do Miercuri, 14 martie a.c., jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil au intervenit pe strada Romană din municipiul Bistriţa, fiind sesizaţi despre faptul că do Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-au ales cu dosar penal după ce au furat fier vechi de pe un şantier din Bistrița

S-au ales cu dosar penal după ce au furat fier vechi de pe un şantier din Bistrița

S-au ales cu dosar penal după ce au furat fier vechi de pe un şantier din Bistrița

Miercuri, 14 martie a.c., jandarmii din cadrul Detaşamentului 1 Mobil au intervenit pe strada Romană din municipiul Bistriţa, fiind sesizaţi despre faptul că doi bărbaţi sustrag fier vechi în zona unui şantier.
Cei în cauză începuseră să adune o anumită cantitate de fier vechi cu scopul de a o comercializa ulterior. Paznicul care i-a surprins pe făptaşi a solicitat imediat intervenţia jandarmilor la faţa locului.
Odată cu identificarea persoanelor, jandarmii au constatat că unul dintre făptuitori figurează într-o bază de date cu o semnalare privind persoană căutată în vederea participării la o procedură judiciară.

Jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbaţi, actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228 Cod Penal, în cauză fiind respectate procedurile prevăzute de legislaţia în vigoare.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus