S-a urcat beat la volan și a blocat circulația pe o stradă din Bistrița Reviewed by CD on . În data de 24 septembrie a fost solicitată intervenția poliției Rutiere, întrucât pe un bulevard din Bistrița, un autoturism stânjenește circulația. La fața loc În data de 24 septembrie a fost solicitată intervenția poliției Rutiere, întrucât pe un bulevard din Bistrița, un autoturism stânjenește circulația. La fața loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»S-a urcat beat la volan și a blocat circulația pe o stradă din Bistrița

S-a urcat beat la volan și a blocat circulația pe o stradă din Bistrița

S-a urcat beat la volan și a blocat circulația pe o stradă din Bistrița

În data de 24 septembrie a fost solicitată intervenția poliției Rutiere, întrucât pe un bulevard din Bistrița, un autoturism stânjenește circulația.

La fața locului, polițiștii au identificat un bărbat, de 47 de ani, din Prundu Bârgăului, în stare de ebrietate, care ar fi condus autoturismul în cauză, iar la un moment dat a oprit pe banda întâi, îngreunând circulația în zonă.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de peste 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar ulterior a fost condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus