Sancţiuni contravenţionale, de peste 39000 de lei, aplicate de poliţiştii bistriţeni Reviewed by CD on . La data de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au efectuat controale şi verificări de specialitate la pers La data de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au efectuat controale şi verificări de specialitate la pers Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sancţiuni contravenţionale, de peste 39000 de lei, aplicate de poliţiştii bistriţeni

Sancţiuni contravenţionale, de peste 39000 de lei, aplicate de poliţiştii bistriţeni

Sancţiuni contravenţionale, de peste 39000 de lei, aplicate de poliţiştii bistriţeni

La data de 24 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au efectuat controale şi verificări de specialitate la persoane juridice de pe raza judeţului Bistriţa-Năsăud, având ca scop prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale rezultată din achiziţii intracomunitare şi a contrabandei cu ţigări.

În urma activităţilor desfăşurate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 34300 de lei, şi a fost confiscat material lemnos, în valoare de 1800 de lei, precum şi numerar în cuantum de 700 de lei.

La activităţi au participat şi jandarmi.

La aceeaşi dată, pe DN 17, pe raza localităţii Prundu Bârgăului, poliţiştii au depistat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din comuna Josenii Bârgăului, în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 12 mc cherestea, în valoare de 3780 de lei, fără a deţine documente de provenienţă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 5000 de lei, iar cantitatea de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus