Sărățel: Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp Reviewed by CD on . La data de 7 august a.c., un bărbat, de 55 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, prin localitatea Sărățel, pe fondul consumului de a La data de 7 august a.c., un bărbat, de 55 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, prin localitatea Sărățel, pe fondul consumului de a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sărățel: Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp

Sărățel: Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp

Sărățel: Un șofer beat a intrat cu mașina într-un stâlp

La data de 7 august a.c., un bărbat, de 55 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 172 G, prin localitatea Sărățel, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul acestuia, pătrunzând pe contrasens, unde a colizionat un stâlp de electricitate. Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă de Secția 1 Poliție Rurală Bistrița sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus