Scandal în cartierul Sărata din Bistrița Reviewed by CD on . Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit luni seara în cartierul Sărata, deoarece membrii unei familii au reclamat faptul că au fost ameninţaţi ş Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit luni seara în cartierul Sărata, deoarece membrii unei familii au reclamat faptul că au fost ameninţaţi ş Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Scandal în cartierul Sărata din Bistrița

Scandal în cartierul Sărata din Bistrița

Scandal în cartierul Sărata din Bistrița

Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit luni seara în cartierul Sărata, deoarece membrii unei familii au reclamat faptul că au fost ameninţaţi şi loviti de un bărbat aflat la aceştia în vizită.
Făptuitorul este un bărbat de 37 de ani din Crainimăt iar acesta i-a ameninţat şi i-a lovit pe cei la care se afla în vizită, solicitându-le totodată o anumită sumă de bani. Un vecin a auzit scandalul şi a sărit în sprijinul acestora solicitând totodată prin intermediul Numărului Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, intervenţia jandarmilor la faţa locului.
Jandarmii au întocmit pe numele făptuitorului actele de sesizare pentru infracţiunile de lovire sau alte violenţe, conform art. 193, respectiv pentru ameniţare conform art. 206 Cod Penal.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus