Scandal produs într-un club din Bistrița, aplanat de jandarmi Reviewed by CD on . În noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., la ieşirea de la unul din cluburile din municipiu, pe fondul izbucnirii unui scandal, doi bărbaţi de 28, respectiv 35 de În noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., la ieşirea de la unul din cluburile din municipiu, pe fondul izbucnirii unui scandal, doi bărbaţi de 28, respectiv 35 de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Scandal produs într-un club din Bistrița, aplanat de jandarmi

Scandal produs într-un club din Bistrița, aplanat de jandarmi

Scandal produs într-un club din Bistrița, aplanat de jandarmi

În noaptea de 16 spre 17 aprilie a.c., la ieşirea de la unul din cluburile din municipiu, pe fondul izbucnirii unui scandal, doi bărbaţi de 28, respectiv 35 de ani, i-au aplicat lui B.I. de 23 de ani  mai multe lovituri. Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa au intervenit la faţa locului, au aplanat scandalul iar pe numele celor doi bărbaţi: O.C., respectiv P.P., au fost întocmite actele de sesizare conform art. 180, Cod Penal, pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe. Actele au fost predate Poliţiei conform procedurilor legale în vigoare, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, pe perioada sărbătorilor jandarmii au mai constatat şi fapte de natură contravenţională, fiind aplicate sancţiuni de 1.300 de lei şi avertismente scrise. Au fost sancţionate: consumul de băuturi alcoolice în spaţiul public neamenajat, adresarea de cuvinte şi expresii jignitoare, constituirea unui grup de persoane cu scopul de a deranja şi de a săvârşi acte de vagabondaj, tulburarea ordinii publice, respectiv nesupravegherea minorilor în săvârşirea unor acte de cerşetorie, conform art. 2, lit. 1, 2, 25, respectiv 33 din legea nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus