Sîngeorz-Băi: Material lemnos fără documente legale, transportat cu un tractor neînmatriculat Reviewed by CD on . La data de 13 februarie a.c., cu ocazia unei acțiuni pe linie silvică, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi, au depistat pe DN 17 D, pe raza loc La data de 13 februarie a.c., cu ocazia unei acțiuni pe linie silvică, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi, au depistat pe DN 17 D, pe raza loc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sîngeorz-Băi: Material lemnos fără documente legale, transportat cu un tractor neînmatriculat

Sîngeorz-Băi: Material lemnos fără documente legale, transportat cu un tractor neînmatriculat

Sîngeorz-Băi: Material lemnos fără documente legale, transportat cu un tractor neînmatriculat

La data de 13 februarie a.c., cu ocazia unei acțiuni pe linie silvică, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi, au depistat pe DN 17 D, pe raza localității Sîngeorz-Băi, un bărbat, de 40 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor, având o încărcătură de 3 mc de material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că, tractorul nu este înmatriculat în circulație, iar materialul lemnos transportat nu deține documente legale de proveniență și transport.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat și s-a confiscat materialul lemnos, în valoare de 360 lei.

Cercetările continuă de Poliţia oraşului Sîngeorz Băi.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus