Sîngeorz-Băi: Minoră de 13 ani, aflată pe bicicletă, acroșată de un autoturism Reviewed by CD on . În data de 17 mai, în orașul Sîngeorz- Băi, o minoră, de 13 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe direcția Maieru-Ilva Mică, a fost răni În data de 17 mai, în orașul Sîngeorz- Băi, o minoră, de 13 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe direcția Maieru-Ilva Mică, a fost răni Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Sîngeorz-Băi: Minoră de 13 ani, aflată pe bicicletă, acroșată de un autoturism

Sîngeorz-Băi: Minoră de 13 ani, aflată pe bicicletă, acroșată de un autoturism

Sîngeorz-Băi: Minoră de 13 ani, aflată pe bicicletă, acroșată de un autoturism

În data de 17 mai, în orașul Sîngeorz- Băi, o minoră, de 13 ani, din localitate, în timp ce se deplasa pe o bicicletă, pe direcția Maieru-Ilva Mică, a fost rănită ușor de un autoturism, condus de către o femeie, de 40 de ani, din localitate.

Din verificările efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că minora ar fi încercat să traverseze strada, însă nu s-a asigurat corespunzător, moment în care a fost acroșată de autoturismul care circula din spate.

Conducătoarea auto a fost testată, rezultatul fiind negativ. Polițiștii din Sîngeorz-Băi au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus