Stelian Dolha: Suspendarea exportului de bușteni este o idee mai veche a liberalilor Reviewed by CD on . Co-preşedintelui PNL BN, deputatul Stelian Dolha a declarat uspendarea exportului de buşteni decisă de Guvernul Ponta prin intermediul unei Ordonanţe de Urgenţă Co-preşedintelui PNL BN, deputatul Stelian Dolha a declarat uspendarea exportului de buşteni decisă de Guvernul Ponta prin intermediul unei Ordonanţe de Urgenţă Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Stelian Dolha: Suspendarea exportului de bușteni este o idee mai veche a liberalilor

Stelian Dolha: Suspendarea exportului de bușteni este o idee mai veche a liberalilor

Stelian Dolha: Suspendarea exportului de bușteni este o idee mai veche a liberalilor

Co-preşedintelui PNL BN, deputatul Stelian Dolha a declarat uspendarea exportului de buşteni decisă de Guvernul Ponta prin intermediul unei Ordonanţe de Urgenţă este, de fapt, o idee mai veche a unor parlamentari liberali.

,,Deputaţii PNL sunt cei care au impus în comisiile de specialitate pragul de 30% de exploatare a masei lemnoase pentru a tempera practicile monopoliste, în condiţiile în care ministrul de atunci al PSD avea rezerve. PSD-ul nu doar că şi l-a însuşit, l-a copiat apoi fără ezitare, dar a pretins chiar că liberalii sunt cei care nu-l vor şi a făcut din asta un argument că deputaţi ai PNL sau foşti parlamentari liberali fac jocurile unor companii austriece”, a spus Dolha.

Exportul de materiale lemnoase, sub formă de buşteni, cherestea şi lemn de foc, vor fi suspendate până la 31 august, potrivit unui proiect de ordonaţă de urgenţă lasant în dezbatere publică de Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus