Subprefectul judeţului Bistrița-Năsăud, Ciprian Ceclan Oprea, s-a întâlnit cu primarii din zona Prundu Bîrgăului Reviewed by CD on . La primăria Prundu Bîrgăului a avut loc azi întâlnirea zonală a grupului de primării Livezile, Josenii Bîrgăului, Bistriţa Bîrgăului, Tiha Bîrgăului, respectiv La primăria Prundu Bîrgăului a avut loc azi întâlnirea zonală a grupului de primării Livezile, Josenii Bîrgăului, Bistriţa Bîrgăului, Tiha Bîrgăului, respectiv Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Subprefectul judeţului Bistrița-Năsăud, Ciprian Ceclan Oprea, s-a întâlnit cu primarii din zona Prundu Bîrgăului

Subprefectul judeţului Bistrița-Năsăud, Ciprian Ceclan Oprea, s-a întâlnit cu primarii din zona Prundu Bîrgăului

Subprefectul judeţului Bistrița-Năsăud, Ciprian Ceclan Oprea, s-a întâlnit cu primarii din zona Prundu Bîrgăului

La primăria Prundu Bîrgăului a avut loc azi întâlnirea zonală a grupului de primării Livezile, Josenii Bîrgăului, Bistriţa Bîrgăului, Tiha Bîrgăului, respectiv Prundu Bîrgăului.
La fel ca şi la celelalte şedinţe s-a dorit eficientizarea comunicării și colaborării dintre unitățile administrativ teritoriale și serviciile publice deconcentrate.
În acest context, la şedinţa condusă de subprefectul judeţului Ciprian Ceclan Oprea, serviciile publice deconcentrate și-au prezentat informările și solicitările, iar primăriile au prezentat fiecare problemele concrete cu care se confruntă.
O primă problemă ridicată a fost situaţia de la şcoala din Piatra Fântânele. Inspectorul şcolar general Camelia Tabără, a explicat situaţia conflictuală de la respectiva şcoală, iar subprefectul judeţului a propus convocarea unei întâlniri la sediul Instituţiei prefectului cu toate instituţiile abilitate să rezolve această situaţie, în perioada imediat următoare.
Primăria Livezile a ridicat problema maşinilor scoase la vânzare şi parcate în afara târgului de maşini, pe domeniul public pe care primăria l-a pregătit în ideea asigurării unei bune vizibilităţi la trecerea cu cale ferată. Primăria cere sprjinul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, întrucât la nivelul comunei nu există Poliţie Locală.
De asemenea, primarul comunei Livezile a semnalat faptul că în vecinătatea primăriei există o zonă proprietatea primăriei Bistriţa, unde sunt depozitate foarte multe deşeuri. În acest caz va fi sesizată Garda de Mediu.
Primăria Prundu Bîrgăului reclamă persoane care au lucrat la fosta fabrică de hârtie, cărora lichidatorul nu le eliberează adeverinţe de vechime datorită faptului că nu este autorizat. În acest caz, reprezentanţii primăriei vor face o adresă către Inspectoratul Judeţean de Poliţie, prin care vor solicita situaţia lichidatorilor neacreditaţi pentru eliberarea adeverinţelor de vechime.
Cele mai multe întrebări și probleme ridicate au fost cele legate aprovizionarea cu lemn de foc pentru populaţie, cât şi de fond funciar, la care reprezentantul Gărzii Forestiere şi al Oficiului de cadastru și Publicitate Imobiliară Bistrița-Năsăud au răspuns punctual.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus