Tânăr aflat în arest la domiciliu, depistat de polițiști pe raza municipiului Bistrița Reviewed by CD on . La data de 3 februarie a.c., aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii de la ordine publică au observat o persoană suspectă, care la vedere La data de 3 februarie a.c., aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii de la ordine publică au observat o persoană suspectă, care la vedere Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr aflat în arest la domiciliu, depistat de polițiști pe raza municipiului Bistrița

Tânăr aflat în arest la domiciliu, depistat de polițiști pe raza municipiului Bistrița

Tânăr aflat în arest la domiciliu, depistat de polițiști pe raza municipiului Bistrița

La data de 3 februarie a.c., aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, polițiștii de la ordine publică au observat o persoană suspectă, care la vederea organelor de poliție a fugit. Persoana în cauză a fost prinsă imediat de polițiști și identificată ca fiind un tânăr, de 20 ani, din Petriș.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că acesta se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu începând cu data de 15 noiembrie 2018.

Astfel, polițiștii Biroului Supravegheri Judiciare au sesizat Judecătoria Bistrița, în vederea înlocuirii măsurii preventive a arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus