Tânăr de 18 ani din Nimigea, reținut pentru furtul unei arme letale Reviewed by CD on . La data de 6 iunie a.c., polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de dețin La data de 6 iunie a.c., polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de dețin Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr de 18 ani din Nimigea, reținut pentru furtul unei arme letale

Tânăr de 18 ani din Nimigea, reținut pentru furtul unei arme letale

Tânăr de 18 ani din Nimigea, reținut pentru furtul unei arme letale

La data de 6 iunie a.c., polițiștii Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea unei infracțiuni de deținere fără drept a unei arme letale cu destinația vânătoare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 01/02 iunie a.c., un tânăr, de 18 ani, din Nimigea ar fi sustras arma în cauză, dintr-un autoturism parcat și lăsat neasigurat pe un drum public, de pe raza localității Lunca Leșului.

Astfel, polițiștii au dispus anularea dreptului de deținere, port și folosire de arme și muniții legale al proprietarului armei sustrase, întrucât, în noaptea de 01/02 iunie a.c., acesta și-a lăsat arma letală nesupravegheată în autoturismul său.

Față de tânărul, de 18 ani s-a luat măsura reținerii pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus