Tânăr din Piatra, cercetat și reținut pentru comiterea unor furturi Reviewed by CD on . În data de 27 ianuarie, poliția a fost sesizată despre comiterea unui furt dintr-o locuință de pe raza localității Piatra. În urma investigațiilor efectuate cu În data de 27 ianuarie, poliția a fost sesizată despre comiterea unui furt dintr-o locuință de pe raza localității Piatra. În urma investigațiilor efectuate cu Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Piatra, cercetat și reținut pentru comiterea unor furturi

Tânăr din Piatra, cercetat și reținut pentru comiterea unor furturi

Tânăr din Piatra, cercetat și reținut pentru comiterea unor furturi

În data de 27 ianuarie, poliția a fost sesizată despre comiterea unui furt dintr-o locuință de pe raza localității Piatra.

În urma investigațiilor efectuate cu operativitate, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat în aceeași zi, un tânăr, de 16 ani, din localitate, bănuit de comiterea faptei.

Acesta este cercetat pentru faptul că la data de 27 ianuarie a.c., ar fi sustras dintr-o locuință un telefon mobil și suma de aproximativ 2000 lei. Prejudiciul cauzat a fost recuperat parțial.

Având în vedere că tânărul este cercetat în prezent și pentru faptul că în cursul lunii septembrie 2018, ar fi comis un alt furt dintr-o locuință de pe raza localității Piatra, față de acesta, la data de 28 ianuarie a.c., polițiștii au dispus reținerea pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Tânărul urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus