Tânăr din Rodna reținut după ce a comis mai multe furturi, cauzând un prejudiciu total de 30.000 lei Reviewed by CD on . Polițiștii au identificat un tânăr, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt. Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rural Polițiștii au identificat un tânăr, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt. Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rural Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Rodna reținut după ce a comis mai multe furturi, cauzând un prejudiciu total de 30.000 lei

Tânăr din Rodna reținut după ce a comis mai multe furturi, cauzând un prejudiciu total de 30.000 lei

Tânăr din Rodna reținut după ce a comis mai multe furturi, cauzând un prejudiciu total de 30.000 lei

Polițiștii au identificat un tânăr, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt.

Ca urmare a cercetărilor efectuate de polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz-Băi și ai Posturilor de Poliţie Rodna şi Ilva Mare, în cadrul unor dosare de furt, rămase inițial cu autor necunoscut a fost identificat un tânăr, de 17 ani, din Rodna, bănuit de comiterea faptelor.

Astfel, polițiștii au stabilit faptul că, în perioada 19 iunie 2016-13 septembrie 2017, cel în cauză ar fi sustras dintr-un cabinet medical și mai multe locuințe din localitățile Ilva Mare și Rodna sume de bani și bunuri (unelte și unelte electrice). De asemenea, din aceleași localități, tânărul ar mai fi sustras și doi cai, pe care polițiștii i-au recuperat și restituit persoanelor păgubite.

Prejudiciul total cauzat este de peste 30.000 de lei, fiind recuperat parțial.

Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă de către polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Sîngeorz- Băi, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și tentativă la infracţiunea de furt calificat.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus