Tânăr din Sîngeorz-Băi, fără permis, depsitat la volan Reviewed by CD on . La data de 11 aprilie a.c., pe DN 17, polițiștii l-au depistat în trafic, în localitatea Cepari, pe un tânăr, de 26 ani, din Sîngeorz-Băi, care conducea un auto La data de 11 aprilie a.c., pe DN 17, polițiștii l-au depistat în trafic, în localitatea Cepari, pe un tânăr, de 26 ani, din Sîngeorz-Băi, care conducea un auto Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Sîngeorz-Băi, fără permis, depsitat la volan

Tânăr din Sîngeorz-Băi, fără permis, depsitat la volan

Tânăr din Sîngeorz-Băi, fără permis, depsitat la volan

La data de 11 aprilie a.c., pe DN 17, polițiștii l-au depistat în trafic, în localitatea Cepari, pe un tânăr, de 26 ani, din Sîngeorz-Băi, care conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În momentul în care a fost oprit de polițiști, în autoturism se mai afla un bărbat, de 46 de ani, din aceeași localitate, care i-ar fi încredințat autoturismul pentru a-l conduce, deși ar fi știut că nu deține permis.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus unei persoane care nu deține permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus