Tânăr din Viile Tecii, fără permis de conducere, depistat la volanul unui autoturism Reviewed by CD on . La data de 30 august a.c., pe DN 15 A, prin Viile Tecii, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa-Năsăud au oprit în trafic pentru control, un tânăr, de 24 La data de 30 august a.c., pe DN 15 A, prin Viile Tecii, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa-Năsăud au oprit în trafic pentru control, un tânăr, de 24 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Tânăr din Viile Tecii, fără permis de conducere, depistat la volanul unui autoturism

Tânăr din Viile Tecii, fără permis de conducere, depistat la volanul unui autoturism

Tânăr din Viile Tecii, fără permis de conducere, depistat la volanul unui autoturism

La data de 30 august a.c., pe DN 15 A, prin Viile Tecii, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa-Năsăud au oprit în trafic pentru control, un tânăr, de 24 ani, din localitate, în timp ce acesta conducea un autoturism.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Poliţiştii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus