TEACA: ,,Specilalizați” în furturi din casele bătrânilor Reviewed by CD on . Un minor şi un tânăr în vârstă de 21 de ani, ambii din localitatea Pinticu, au pătruns în locuinţa unei femei, în vârstă de 88 de ani, din localitatea Teaca și Un minor şi un tânăr în vârstă de 21 de ani, ambii din localitatea Pinticu, au pătruns în locuinţa unei femei, în vârstă de 88 de ani, din localitatea Teaca și Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»TEACA: ,,Specilalizați” în furturi din casele bătrânilor

TEACA: ,,Specilalizați” în furturi din casele bătrânilor

TEACA: ,,Specilalizați” în furturi din casele bătrânilor

Un minor şi un tânăr în vârstă de 21 de ani, ambii din localitatea Pinticu, au pătruns în locuinţa unei femei, în vârstă de 88 de ani, din localitatea Teaca și au deposedat-o, prin ameninţare, de o sumă de bani.

În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit faptul că în cursul lunii noiembrie 2014 cei doi, împreună cu un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Lechinţa, ar fi săvârşit o faptă similară asupra unei femei, de 85 de ani, din Lechinţa, căreia i-ar fi sustras alimente şi alte bunuri.

Cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorul de Drepturi şi Libertăţi din cadrul Judecătoriei Bistriţa a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus