Temtativă de omor în Ocnița Reviewed by CD on . În data de 26 noiembrie, pe pășunea din locul numit ”Doștină”, de pe raza localității Ocnița, comuna Teaca, a izbucnit un conflict spontan între un bărbat, de 3 În data de 26 noiembrie, pe pășunea din locul numit ”Doștină”, de pe raza localității Ocnița, comuna Teaca, a izbucnit un conflict spontan între un bărbat, de 3 Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Temtativă de omor în Ocnița

Temtativă de omor în Ocnița

Temtativă de omor în Ocnița

În data de 26 noiembrie, pe pășunea din locul numit ”Doștină”, de pe raza localității Ocnița, comuna Teaca, a izbucnit un conflict spontan între un bărbat, de 35 de ani, din Teaca și un altul, de 30 de ani, din Reghin. În urma altercației, bărbatul de 30 de ani l-a lovit pe celălalt, cu un cuțit, în zona gâtului, după care a plecat de fața locului.

Acesta a fost căutat de polițiștii de la Investigații Criminale și Acțiuni Speciale, fiind găsit la scurt timp, la o distanță de aproximativ 5 km de locul unde s-a petrecut agresiunea, aproape de județul Mureș.

Bărbatul din Teaca a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Acesta a fost examinat medico-legal de specialiști din cadrul Serviciului de Medicină Legală Bistrița-Năsăud, constatându-se faptul că leziunile traumatice necesită 11-12 zile de îngrijiri medicale și că acestea nu i-au pus în primejdie viața.

A fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, iar față de bărbatul din Reghin a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Cercetările continuă pentru tentativă la infracțiunea de omor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus