Trei autoturisme implicate într-un accident de circulație produs în Bistrița Reviewed by CD on . La data de 7 ianuarie a.c., în municipiul Bistrița, un bărbat, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzăt La data de 7 ianuarie a.c., în municipiul Bistrița, un bărbat, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzăt Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei autoturisme implicate într-un accident de circulație produs în Bistrița

Trei autoturisme implicate într-un accident de circulație produs în Bistrița

Trei autoturisme implicate într-un accident de circulație produs în Bistrița

La data de 7 ianuarie a.c., în municipiul Bistrița, un bărbat, de 39 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanță corespunzătoare față de autoturismul care circula în fața sa și a intrat în coliziune cu acesta. Din impact, cel de-al doilea autoturism a fost proiectat în altul care circula pe aceeași direcție.

În urma accidentului a rezultat rănirea șoferului de 39 ani și a unei femei, de 52 ani, șoferița primului autoturism colizionat.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv în cazul șoferului de 39 ani și negativ în cazul celorlalți șoferi.

Polițiștii Biroului Rutier au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus