Trei bărbați care au înșelat o femeie din Bistrița, identificați de polițiști Reviewed by CD on . La data de 13 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal înregistrat inițial cu autor necunoscut, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăc La data de 13 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal înregistrat inițial cu autor necunoscut, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Trei bărbați care au înșelat o femeie din Bistrița, identificați de polițiști

Trei bărbați care au înșelat o femeie din Bistrița, identificați de polițiști

Trei bărbați care au înșelat o femeie din Bistrița, identificați de polițiști

La data de 13 iulie a.c., în urma cercetărilor efectuate într-un dosar penal înregistrat inițial cu autor necunoscut, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 28 și 37 ani, bănuiți de comiterea faptei.

Cei trei în cauză, de 28 ani, din Chiheru de Jos, județul Mureș, de 32 ani, din Sînmihaiu de Cîmpie, respectiv de 37 ani, din Bistrița sunt cercetați pentru faptul că la data de 21 iunie a.c. ar fi indus în eroare o femeie, de 46 ani, din Bistrița în ceea ce privește suma de bani, pe care aceasta a achitat-o în schimbul unor lucrări efectuate la locuința sa.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate.

Cercetările continuă de Biroul de Investigații Criminale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus