"Turism şi dezvoltare durabilă în contextul globalizării" la Bistriţa Reviewed by CD on . Bistriţa a fost gazda Conferinţei Internaţionale "Turism şi dezvoltare durabilă în contextul globalizării", desfăşurată la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu". C Bistriţa a fost gazda Conferinţei Internaţionale "Turism şi dezvoltare durabilă în contextul globalizării", desfăşurată la Colegiul Naţional "Liviu Rebreanu". C Rating:
Ești aici: Acasă » Turism»"Turism şi dezvoltare durabilă în contextul globalizării" la Bistriţa

"Turism şi dezvoltare durabilă în contextul globalizării" la Bistriţa

"Turism şi dezvoltare durabilă în contextul globalizării" la Bistriţa

Bistriţa a fost gazda Conferinţei Internaţionale „Turism şi dezvoltare durabilă în contextul globalizării”, desfăşurată la Colegiul Naţional „Liviu Rebreanu”. Conferinţa s-a desfăşurat în cadrul proiectului „Centrul de formare profesională continuă în turism şi servicii”, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, implementat de Universitatea „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş în parteneriat cu Fundaţia Ecologică „Dimitrie Cantemir” începând din iulie 2010.

S-a insistat pe dezvoltarea de competenţe manageriale şi specifice calificărilor vizate prin instruirea în domeniul resurselor umane şi al sistemului calităţii în relaţii publice, comunicare şi IT la lucrătorii din turism, pe formarea unor profesionişti în domeniul turismului, care să conducă cu competenţă şi eficienţă societăţile comerciale de turism, în calitate de administratori, recepţioneri, ghizi de turism. Cursanţii au fost evaluaţi şi au primit o certificare a competentelor dobândite.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus