Un bărbat din Feldru s-a ales cu două dosare penale, în aceeași zi Reviewed by CD on . La data de 3 ianuarie a.c., în localitatea Ilva Mică, în cadrul acțiunilor preventive desfășurate pe linie rutieră, polițiștii din Sîngeorz-Băi l-au oprit în tr La data de 3 ianuarie a.c., în localitatea Ilva Mică, în cadrul acțiunilor preventive desfășurate pe linie rutieră, polițiștii din Sîngeorz-Băi l-au oprit în tr Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Feldru s-a ales cu două dosare penale, în aceeași zi

Un bărbat din Feldru s-a ales cu două dosare penale, în aceeași zi

Un bărbat din Feldru s-a ales cu două dosare penale, în aceeași zi

La data de 3 ianuarie a.c., în localitatea Ilva Mică, în cadrul acțiunilor preventive desfășurate pe linie rutieră, polițiștii din Sîngeorz-Băi l-au oprit în trafic pentru control, pe un bărbat, de 50 de ani, din Feldru care conducea un autoturism ce tracta o remorcă fără plăcuțe cu număr de înmatriculare sau de înregistrare.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că remorca tractată a fost înmatriculată în Germania, dar a fost radiată din circulație din anul 2014.

S-a întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La aceeași dată, după aproximativ 6 ore, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe raza localității Ilva Mică, un autoturism s-a răsturnat.

La fața locului, polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto ca fiind același bărbat, de 50 de ani, din Feldru și care nu avea nevoie de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost pozitiv, ulterior fiind transportat la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus