Un bărbat din Ilva Mare s-a ales cu dosar penal pentru furt de arbori Reviewed by CD on . La data de 5 iulie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz Băi împreună cu lucrători din cadrul ocolului silvic au organizat și efectuat o acţiune pe La data de 5 iulie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz Băi împreună cu lucrători din cadrul ocolului silvic au organizat și efectuat o acţiune pe Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Ilva Mare s-a ales cu dosar penal pentru furt de arbori

Un bărbat din Ilva Mare s-a ales cu dosar penal pentru furt de arbori

Un bărbat din Ilva Mare s-a ales cu dosar penal pentru furt de arbori

La data de 5 iulie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz Băi împreună cu lucrători din cadrul ocolului silvic au organizat și efectuat o acţiune pe linie silvică, pe valea Ilvelor.

În cadrul acțiunii, polițiștii au depistat în trafic un bărbat, din Ilva Mare, în timp ce transporta cu un tractor 1,23 mc de material lemnos, fără a avea documente legale de proveniență. Materialul lemnos în valoare de 122,95 lei a fost ridicat în vederea confiscării.

Bărbatul a fost sancționat contravențional, conform Legii 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 5000 lei.

Cu ocazia verificărilor amănunțite efectuate, polițiștii l-au identificat pe acest bărbat, în locul numit ”Cucureasa”, de unde este bănuit că ar fi sustras cantitatea de 6,43 mc de material lemnos.

Materialul lemnos a fost confiscat și predat ocolului silvic.

Cercetările continuă de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt de arbori.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus