Un bărbat din Lechința a făcut greșeala de a-i împrumuta autoturismul unui consătean beat Reviewed by CD on . În data de 14 iulie, un bărbat de 34 de ani, din Lechința i-a încredințat autoturismul, proprietate personală, unui consătean în vârstă de 30 de ani. Acesta din În data de 14 iulie, un bărbat de 34 de ani, din Lechința i-a încredințat autoturismul, proprietate personală, unui consătean în vârstă de 30 de ani. Acesta din Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bărbat din Lechința a făcut greșeala de a-i împrumuta autoturismul unui consătean beat

Un bărbat din Lechința a făcut greșeala de a-i împrumuta autoturismul unui consătean beat

Un bărbat din Lechința a făcut greșeala de a-i împrumuta autoturismul unui consătean beat

În data de 14 iulie, un bărbat de 34 de ani, din Lechința i-a încredințat autoturismul, proprietate personală, unui consătean în vârstă de 30 de ani. Acesta din urmă, conducea autoturismul în cauză, pe DJ 151, prin localitatea Chiraleș și aflându-se sub influența alcoolului, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se într-un șanț.

A fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 1.35 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost la condus la spital pentru stabilirea alcoolemiei. Fiind efectuate verificări, polițiștii au stabilit faptul că bărbatul de 30 de ani are permisul de conducere anulat.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus