Un bistrițean s-a ales cu dosar penal, după ce a furat o sticlă de coniac. Bărbatul avea asupra lui și un cuțit Reviewed by CD on . Joi, 13 aprilie a.c., un bărbat de 53 de ani din municipiul Bistriţa, în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din str. Independenţei, a ales de pe raf Joi, 13 aprilie a.c., un bărbat de 53 de ani din municipiul Bistriţa, în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din str. Independenţei, a ales de pe raf Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un bistrițean s-a ales cu dosar penal, după ce a furat o sticlă de coniac. Bărbatul avea asupra lui și un cuțit

Un bistrițean s-a ales cu dosar penal, după ce a furat o sticlă de coniac. Bărbatul avea asupra lui și un cuțit

Un bistrițean s-a ales cu dosar penal, după ce a furat o sticlă de coniac. Bărbatul avea asupra lui și un cuțit

Joi, 13 aprilie a.c., un bărbat de 53 de ani din municipiul Bistriţa, în timp ce se afla la cumpărături într-un magazin din str. Independenţei, a ales de pe rafturi o sticlă de coniac de 1 litru, pe care a ascuns-o în buzunarul pantalonilor, cu scopul de a nu o achita la casa de marcat.
Jandarmii Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa, au efectuat verificările de rigoare iar la controlul corporal preventiv a fost descoperit asupra sa un cuţit de culoare neagră, lung de 7 cm.
În acest caz au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunea de furt, conform art. 228, Cod Penal, respectiv pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, conform art. 372 Cod Penal.
Actele de sesizare întocmite, au fost predate Poliţiei conform procedurilor legale în vigoare, pentru continuarea cercetărilor.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus