Un minor de aproximativ 14 ani care a sustras borseta unui bătrân, urmărit de un jandarm aflat în timpul liber! Reviewed by CD on . Duminică, 7 decembrie., în jurul orei 15.00, cpt. Vădan Mircea în timp ce se afla la plimbare împreună cu fiica sa de 8 ani, pe strada Înfrăţirii din municipiul Duminică, 7 decembrie., în jurul orei 15.00, cpt. Vădan Mircea în timp ce se afla la plimbare împreună cu fiica sa de 8 ani, pe strada Înfrăţirii din municipiul Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un minor de aproximativ 14 ani care a sustras borseta unui bătrân, urmărit de un jandarm aflat în timpul liber!

Un minor de aproximativ 14 ani care a sustras borseta unui bătrân, urmărit de un jandarm aflat în timpul liber!

Un minor de aproximativ 14 ani care a sustras borseta unui bătrân, urmărit de un jandarm aflat în timpul liber!

Duminică, 7 decembrie., în jurul orei 15.00, cpt. Vădan Mircea în timp ce se afla la plimbare împreună cu fiica sa de 8 ani, pe strada Înfrăţirii din municipiul Bistriţa a auzit strigăte şi a zărit un băiat care fugea cu o borsetă în mână.

În urma minorului, se afla un bătrân care alerga strigând că i-a smuls borseta şi a fugit. Jandarmul şi-a lăsat fetiţa în grija unui trecător şi l-a urmărit pe tânăr, alergând după el până la Autogară, unde a fost prins cu ajutorul oamenilor din zonă.

La faţa locului a ajuns şi Poliţia iar cel în cauză a fost predat de către jandarm echipajului de poliţie care a continuat cercetările, conform prevederilor legale în vigoare.

Compartiment Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus