Un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost prins după o urmărire pe traseul Beclean-Dej Reviewed by CD on . În seara zilei de 5 martie, a.c., pe DN 17, pe raza localității Beclean, polițiștii de la ordine publică din cadrul Poliției orașului Beclean au efectuat semnal În seara zilei de 5 martie, a.c., pe DN 17, pe raza localității Beclean, polițiștii de la ordine publică din cadrul Poliției orașului Beclean au efectuat semnal Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost prins după o urmărire pe traseul Beclean-Dej

Un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost prins după o urmărire pe traseul Beclean-Dej

Un șofer care nu a oprit la semnalele polițiștilor a fost prins după o urmărire pe traseul Beclean-Dej

În seara zilei de 5 martie, a.c., pe DN 17, pe raza localității Beclean, polițiștii de la ordine publică din cadrul Poliției orașului Beclean au efectuat semnale regulamentare de oprire în trafic unui autoturism, condus de o persoană necunoscută. Această persoană nu a oprit la semnalele polițiștilor, continuându-și deplasarea în direcția spre Dej.

Astfel, polițiștii au procedat la urmărirea acestuia până în municipiul Dej, județul Cluj, unde cu sprijinul polițiștilor dejeni l-au depistat și ulterior l-au identificat, ca fiind un bărbat, de 41 ani, din Cluj-Napoca.

De asemenea, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Față de bărbat a fost luată măsura sancționării contravenționale pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus