Un șofer neamț, aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașina în albia pârâului Căpâlna Reviewed by CD on . La data de 10 noiembrie a.c., un cetățean german, de 64 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gledin, pe fondul consumului de alcool, a pie La data de 10 noiembrie a.c., un cetățean german, de 64 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gledin, pe fondul consumului de alcool, a pie Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un șofer neamț, aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașina în albia pârâului Căpâlna

Un șofer neamț, aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașina în albia pârâului Căpâlna

Un șofer neamț, aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașina în albia pârâului Căpâlna

La data de 10 noiembrie a.c., un cetățean german, de 64 ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Gledin, pe fondul consumului de alcool, a pierdut controlul acestuia, a părăsit partea carosabilă, colizionând un copac și răsturnându-se ulterior în albia pârâului Căpâlna.

Accidentul rutier s-a soldat cu rănirea șoferului și a altor doi pasageri, de 38 ani, respectiv 33 ani.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii Serviciului Rutier efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus