Un tânăr de 18 ani din Coșbuc a furat un autoturism Reviewed by CD on . La data de 4 octombrie a.c., un bărbat din Salva a sesizat polițiștii cu privire la faptul că i s-au sustras mai multe bunuri, din autoturismul proprietate pers La data de 4 octombrie a.c., un bărbat din Salva a sesizat polițiștii cu privire la faptul că i s-au sustras mai multe bunuri, din autoturismul proprietate pers Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr de 18 ani din Coșbuc a furat un autoturism

Un tânăr de 18 ani din Coșbuc a furat un autoturism

Un tânăr de 18 ani din Coșbuc a furat un autoturism

La data de 4 octombrie a.c., un bărbat din Salva a sesizat polițiștii cu privire la faptul că i s-au sustras mai multe bunuri, din autoturismul proprietate personală, aflat parcat şi neasigurat în apropierea imobilului în care locuieşte.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud a rezultat faptul că, în noaptea de 3/4 octombrie a.c., un tânăr, de 18 ani, din Coșbuc ar fi sustras un autoturism din localitatea Coșbuc, parcat și neasigurat, cu care s-a deplasat în localitatea Salva, unde a sustras bunurile, în valoare totală de 500 de lei, din autoturismul persoanei reclamante.

În cauză se efectuează cercetări cu privire la infracţiunile de furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus