Un tânăr din Nimigea de Jos, fără permis și băut, s-a răsturnat cu mașina în șanț Reviewed by CD on . La data de 13 martie a.c., aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Nimigea de Jos, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au La data de 13 martie a.c., aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Nimigea de Jos, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Nimigea de Jos, fără permis și băut, s-a răsturnat cu mașina în șanț

Un tânăr din Nimigea de Jos, fără permis și băut, s-a răsturnat cu mașina în șanț

Un tânăr din Nimigea de Jos, fără permis și băut, s-a răsturnat cu mașina în șanț

La data de 13 martie a.c., aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza localității Nimigea de Jos, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au găsit o autoutilitară răsturnată, într-un șant din afara părții carosabile a Drumului Județean 172.

Accidentul rutier s-a soldat doar cu pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana care a condus mașina în cauză, ca fiind un tânăr, de 25 ani, din Nimigea de Jos.

De asemenea, tot în cadrul verificărilor, s-a constatat că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus