Un tânăr din Teca, aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașin în șanț Reviewed by CD on . În noaptea de 9/10 iulie a.c., în cadrul activităților specifice de control și supraveghere a traficului rutier, pe DJ 151, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală În noaptea de 9/10 iulie a.c., în cadrul activităților specifice de control și supraveghere a traficului rutier, pe DJ 151, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Un tânăr din Teca, aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașin în șanț

Un tânăr din Teca, aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașin în șanț

Un tânăr din Teca, aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat cu mașin în șanț

În noaptea de 9/10 iulie a.c., în cadrul activităților specifice de control și supraveghere a traficului rutier, pe DJ 151, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat un autoturism avariat, care se afla într-un șanț, din afara părții carosabile, de pe direcția Lechința-Beclean.

Polițiștii au identificat conducătorul autovehiculului respectiv, acesta fiind un tânăr, de 22 ani, din Teaca.

Ulterior, polițiștii au stabilit că tânărul a pierdut controlul volanului, răsturnându-se în șanțul din afara părții carosabile. Acesta a declarat că nu necesită îngrijiri medicale.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul sub influența alcoolemiei.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus