UNIREA: Spulberat pe trecerea de pietoni Reviewed by CD on . Ghinion curat pentru bărbatul în vârstă de 54 de ani din Unirea care a fost lovit în plin de o maşină tocmai pe trecerea de pietoni unde mai fusese acroşat şi r Ghinion curat pentru bărbatul în vârstă de 54 de ani din Unirea care a fost lovit în plin de o maşină tocmai pe trecerea de pietoni unde mai fusese acroşat şi r Rating:
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»UNIREA: Spulberat pe trecerea de pietoni

UNIREA: Spulberat pe trecerea de pietoni

UNIREA: Spulberat pe trecerea de pietoni

Ghinion curat pentru bărbatul în vârstă de 54 de ani din Unirea care a fost lovit în plin de o maşină tocmai pe trecerea de pietoni unde mai fusese acroşat şi rănit uşor în urmă cu 2 luni.  În urma accidentului de aseară, acesta a ajuns în stare gravă la spital. 

Echipajul de terapie intensivă mobilă din cadrul I.S.U. Bistriţa şi poliţiştii de la Rutieră s-au deplasat de urgenţă la locul indicat. Victima a fost preluată de către echipajul medical cu traumatism craniocerebral şi transportată la Unitatea de Primire Urgenţă a Spitalului Judeţean Bistriţa.

În jurul orei 23.40, acelaşi echipaj a preluat victima de la Spitalul Judeţean Bistriţa şi a transportat-o până la limita judeţului, pentru a fi preluată de un echipaj similar şi transportată la o clinică de specialitate din municipiul Cluj – Napoca.

Raimond Petruţ

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus