Urmărit internațional, depistat de polițiștii bistriţeni Reviewed by CD on . Ieri, 19 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un tânăr, de 24 de Ieri, 19 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un tânăr, de 24 de Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Urmărit internațional, depistat de polițiștii bistriţeni

Urmărit internațional, depistat de polițiștii bistriţeni

Urmărit internațional, depistat de polițiștii bistriţeni

Ieri, 19 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un tânăr, de 24 de ani, din Feldru, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, sub aspectul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, pe teritoriul Austriei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj a emis împotriva acestuia ordonanță de reținere pentru 24 ore, urmând să fie prezentat Curții de Apel Cluj, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus