Veronica Feher, fost grefier la Tribunalul Bistrița-Năsăud, trimisă în judecată de DNA Reviewed by CD on . În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 186/VIII/3 din 24 februarie 2017, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj a În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 186/VIII/3 din 24 februarie 2017, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Veronica Feher, fost grefier la Tribunalul Bistrița-Năsăud, trimisă în judecată de DNA

Veronica Feher, fost grefier la Tribunalul Bistrița-Năsăud, trimisă în judecată de DNA

Veronica Feher, fost grefier la Tribunalul Bistrița-Năsăud, trimisă în judecată de DNA

În cauza mediatizată prin comunicatul nr. 186/VIII/3 din 24 februarie 2017, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Cluj au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatei FEHER VERONICA, fost grefier la Tribunalul Bistrița Năsăud, cu privire la săvârșirea a două infracțiuni de trafic de influență în formă continuată.

În rechizitoriul întocmit, procurorii au reținut următoarea stare de fapt:
În perioada septembrie 2016 – februarie 2017, inculpata Feher Veronica, folosindu-se de calitatea sa de fost grefier la Tribunalul Bistriţa Năsăud, a pretins și ulterior a primit suma de 100.000 lei și produse alimentare de la o persoană – rudă a doi inculpați trimiși în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de omor.
Pentru aceste foloase, inculpata i-a creat persoanei respective impresia că ar avea influență asupra magistraților din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud, însărcinați cu judecarea cauzei respective, în vederea emiterii unei soluții favorabile față de cei doi inculpați.
În aceeași perioadă, inculpata Feher Veronica, procedând în aceeași manieră, a pretins și primit de la o altă persoană mai multe produse alimentare.
De data aceasta, inculpata i-a creat impresia persoanei respective că ar avea influență asupra unui magistrat din cadrul Judecătoriei Bistrița, în vederea emiterii unei soluții favorabile față de una dintre părți.

În cauză, s-a dispus instituirea măsurii sechestrului asigurător asupra unui imobil ce aparține inculpatei.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Cluj, cu propunere de a se menține măsurile preventive și asigurătorii dispuse în cauză.

Direcția Națională Anticorupție

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus