Veteranul de război Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birișiu, recompensat cu o diplomă de onoare Reviewed by CD on . Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud s-a alăturat Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud în acțiunea de recunoaștere a meritelor veteranilor de război „Ve Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud s-a alăturat Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud în acțiunea de recunoaștere a meritelor veteranilor de război „Ve Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Veteranul de război Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birișiu, recompensat cu o diplomă de onoare

Veteranul de război Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birișiu, recompensat cu o diplomă de onoare

Veteranul de război Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birișiu, recompensat cu o diplomă de onoare

Instituția Prefectului Bistrița-Năsăud s-a alăturat Centrului Militar Județean Bistrița-Năsăud în acțiunea de recunoaștere a meritelor veteranilor de război „VeteraniProPatria”.
Astfel, prefectul județului, Ovidiu Victor Frenț, împreună cu lt.col Cristian-Gheorghe Blaiu l-au vizitat pe dl. Gl. Bg. (rtg.) Ioan Birișiu, veteran de război, decorat cu medalii, pentru recunoaşterea meritelor şi pentru participarea la cel de-al Doilea Război Mondial și pentru o activitate profesională deosebită.

Prefectul județului, Ovidiu Victor Frenț, i-a acordat o diplomă de onoare, dl. Gl. Bg. (retr.) Ioan Birișiu, ca semn de înaltă cinstire și recunoștință, pentru profesionalismul și devotamentul de care a dat dovadă pe durata întregii activități și i-a mulțumit pentru lecția de viață și de patriotism oferită și l-a rugat să pună toate acestea pe hârtie, într-o carte, deoarece noua generație are nevoie să se inspire din faptele unor astfel de oameni.

 

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus