Vezi rezultatele acțiunii desfășurate azi de polițiștii rutieri pe Valea Bîrgăului Reviewed by CD on . Astăzi, 19 aprilie a.c., pe Valea Bîrgăului, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au organizat şi desfăşurat o acţiune care a avut ca scop reduc Astăzi, 19 aprilie a.c., pe Valea Bîrgăului, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au organizat şi desfăşurat o acţiune care a avut ca scop reduc Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Vezi rezultatele acțiunii desfășurate azi de polițiștii rutieri pe Valea Bîrgăului

Vezi rezultatele acțiunii desfășurate azi de polițiștii rutieri pe Valea Bîrgăului

Vezi rezultatele acțiunii desfășurate azi de polițiștii rutieri pe Valea Bîrgăului

Astăzi, 19 aprilie a.c., pe Valea Bîrgăului, poliţiştii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au organizat şi desfăşurat o acţiune care a avut ca scop reducerea riscului rutier în rândul participanţilor la trafic, precum şi pentru prevenirea faptelor ilegale cu mărfuri şi produse alimentare.

În acest context au fost efectuate controale în trafic, ocazie cu care au fost constate şi aplicate 13 sancţiuni la regimul rutier, în valoare de 2.175 lei şi au fost reţinute două permise de conducere. De asemenea, au mai fost aplicate 3 sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990, în valoare de 20.000 lei și s-au confiscat produse de panificație în valoare de 435,4 lei.

Tot cu această ocazie, pe raza localității Tiha Bîrgăului, poliţiştii au depistat în trafic un bărbat, de 36 ani, din comuna Şcheia, judeţul Suceava, în timp ce conducea o autoutilitară, având permisul de conducere suspendat. S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus