Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în data de 22 martie, la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud Reviewed by CD on . Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în fiecare an în data de 22 Martie. Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Stiinţele Naturii, marchează acest eveniment p Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în fiecare an în data de 22 Martie. Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Stiinţele Naturii, marchează acest eveniment p Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în data de 22 martie, la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în data de 22 martie, la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în data de 22 martie, la Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud

Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în fiecare an în data de 22 Martie.
Complexul Muzeal Bistriţa-Năsăud, Secţia de Stiinţele Naturii, marchează acest eveniment printr-o serie de activităţi educative, creative şi recreative, ca scop de conştientizare a importanţei apei, economisirea apei şi protejarea acesteia.
Activitatea se va desfăşura pe parcursul a două zile, respectiv 21 şi 22 martie 2018 la Complexul Muzeal Bistriţa- Năsăud, din str.Gen.Grigore Bălan nr.19, în colaborare cu Grădiniţa cu Program Prelungit Nr. 3 Bistriţa, Grădiniţa cu Program Prelungit „Căsuţa cu Poveşti” Bistriţa, cu Şcoala Generală Nr.6 Bistriţa şi Colegiul Naţional Andrei Mureşanu Bistriţa.
Miercuri 21 martie, de la ora 10:00, la Complexul Muzeal va avea loc deschiderea evenimentului „Apa este viață”, iar în data de 22 martie activităţiile vor continua şi cu o vizită la Staţia de Tratare a Apei din Bistriţa.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus