Ziua Națională a României marcată de Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița, alături de polițiști Reviewed by CD on . Școala Gimnazială "Stefan cel Mare" din Bistrița a sărbătorit astăzi în avans Ziua Națională a României printr-o suită de manifestări dedicate. Elevii clasei a Școala Gimnazială "Stefan cel Mare" din Bistrița a sărbătorit astăzi în avans Ziua Națională a României printr-o suită de manifestări dedicate. Elevii clasei a Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Ziua Națională a României marcată de Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița, alături de polițiști

Ziua Națională a României marcată de Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița, alături de polițiști

Ziua Națională a României marcată de Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” Bistrița, alături de polițiști

Școala Gimnazială „Stefan cel Mare” din Bistrița a sărbătorit astăzi în avans Ziua Națională a României printr-o suită de manifestări dedicate.

Elevii clasei a II-a A din această școală i-au invitat alături de ei și pe polițiștii din cadrul Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității, pentru a marca această zi. Copiii au fost de această dată cei care au susținut activitatea, vorbindu-le polițiștilor despre semnificația zilei de 1 Decembrie, dar și despre motivele pentru care se mândresc că sunt români.

Chiar dacă nu studiază încă istoria României sau geografia, ca și materii specifice, cu ajutorul doamnei învățătoare Lia Sas au știut să explice semnificația culorilor tricolorului și să o asocieze cu elemente de relief sau de context istoric ale României. Copii au interpretat cântece cu tema națională și s-au prins într-o horă a unirii, etalând cu mândrie costume populare românești. De altfel, aceasta a fost ,, uniforma,, zilei pentru toți elevii și profesorii acestei școli.

Polițiștii le-au mulțumit copiilor pentru invitația și activitatea inedită și i-au răsplătit cu stegulețe tricolore și fructe.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus