Arbori tăiați ilegal în Lunca Ilvei Reviewed by CD on . La data de 24 aprilie a.c., în cadrul unor verificări de specialitate, polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice s-au sesizat din oficiu cu privi La data de 24 aprilie a.c., în cadrul unor verificări de specialitate, polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice s-au sesizat din oficiu cu privi Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Arbori tăiați ilegal în Lunca Ilvei

Arbori tăiați ilegal în Lunca Ilvei

Arbori tăiați ilegal în Lunca Ilvei

La data de 24 aprilie a.c., în cadrul unor verificări de specialitate, polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, un bărbat, de 36 ani, din Lunca Ilvei, în calitate de administrator al unei societăți de exploatare și prelucrare a materialului lemnos, ar fi tăiat ilegal mai mulți arbori, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1000 lei.

În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru tăiere fără drept de arbori. De asemenea, în urma cercetărilor s-a dispus retragerea atestatului de exploatare.

Cercetările continuă de polițiștii Biroului pentru Combaterea Delictelor Silvice cu sprijinul specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Bistrița-Năsăud, pentru documentarea întregii activități infracționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus