Bistrițean reținut în urma unei percheziții domiciliare

La data de 8 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore, a unui bărbat bănuit de comiterea mai multor infracțiuni de furt calificat pe raza municipiului Bistrița.

La aceeași dată, la locuința bărbatului de 32 de ani, din Bistrița, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară fiind identificate bunurile și sumele de bani sustrase, în valoare de aproximativ 500 de lei, prejudiciul fiind recuperat integral.

Bărbatul este bănuit că de la începutul anului ar fi sustras bani și bunuri din interiorul a 8 autoturisme parcate pe raza municipiului Bistrița cât și dintr-o cutie securizată de ridicare a coletelor.

Față de bărbat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale au dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale pentru documentarea întregii activități infracționale a bărbatului, în cadrul unui dosar penal.

Recomandari

Alte Articole