Expoziție Andreea Rus, la Casa Argintarului din Bistrița Reviewed by CD on . Pentru a marca Ziua Culturii Naționale, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită luni, 15 ianuarie, de la ora 15.00 la vernisajul expoziției „În căutarea feri Pentru a marca Ziua Culturii Naționale, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită luni, 15 ianuarie, de la ora 15.00 la vernisajul expoziției „În căutarea feri Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»Expoziție Andreea Rus, la Casa Argintarului din Bistrița

Expoziție Andreea Rus, la Casa Argintarului din Bistrița

Expoziție Andreea Rus, la Casa Argintarului din Bistrița

Pentru a marca Ziua Culturii Naționale, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud vă invită luni, 15 ianuarie, de la ora 15.00 la vernisajul expoziției „În căutarea fericirii”, semnată Andreea Rus. Evenimentul se va desfășura la Casa Argintarului, din strada Dornei, nr.5.
Andreea Rus este artist plastic, absolvent al UAD Cluj-Napoca, secția pictură și doctor în arte plastice și decorative din 2010. A reprezentat România la diverse expoziții internationale de pictură, bienale, trienale și festivaluri de artă din Italia, Polonia, Republica Moldova, Malta, Ungaria, Slovacia, India etc. A deschis peste 20 de expoziții personale de pictură în țară și in afara țării și a participat la peste 90 de expoziții colective. În palmaresul artistei se regăsesc numeroase premii pentru pictură obținute la concursuri naționale și internaționale.

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus