Fostul preot din Galații Bistriței, ucigașul prostituatei din Constanța: „Mâinile mi-au ajuns de pe spatele ei pe gât şi am strâns-o până când a leşinat”

Fostul preot din Galații Bistriței care a ucis o prostituată de 15 ani  în Sâmbăta Mare a povestit anchetatorilor modul în care a acționat. Conform rechizitoriului, fosta față bisericească și-a ucis victima într-o manieră titpică criminalilor profesioniști.

 „Am luat-o pur şi simplu în braţe şi am strâns-o la piept. Nu a opus rezistenţă. Mâinile mi-au ajuns de pe spatele ei pe gâtul ei şi am strâns-o până când a leşinat. Am întins-o pe pat, apoi am luat un cablu electric de la un fier de călcat, l-am înfăşurat de patru ori în jurul gâtului fetei şi am sugrumat-o”, a declarat Laurenţiu Constantin Aspru.

Fostul preot și-a cunoscut victima pe un site matrimonial de escorte. A ştiut de la început că tânăra este prostituată în Constanţa şi a decis să vină în oraşul de la malul mării pentru a o cunoaşte mai bine.

Vineri dimineaţă, fostul preot a închiriat o maşină din Cluj şi a plecat spre Constanţa, unde a ajuns seara târziu. După ce a sunat-o pe Ramona, a mers la apartamentul în care tânăra locuia cu chirie şi a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta. Alarma a fost dată în jurul orei 10.00, chiar de fostul preot, care a sunat la 112 şi a anunţat că o femeie a fost strangulată într-un apartament din blocul Arlechin, nr.40, situat în staţiunea Mamaia. O oră mai târziu, Laurenţiu Constantin Aspru a fost găsit de oamenii legii într-un autoturism marca Volvo, înmatriculat în Cluj, parcat pe bulevardul Mamaia, la ieşirea din staţiune. Bărbatul nu a opus rezistenţă şi a recunoscut pe loc că el este criminalul. scriu jurnaliștii de la Telegraf.

Conform sursei citate anterior, victima provine dintr-o familie dezorganizată, mama ei având probleme psihice. Sătulă de certurile cu aceasta, Ramona pleca foarte des de acasă, dar se întorcea de fiecare dată. De câteva luni însă, scandalurile din casă au devenit insuportabile şi fata a decis să părăsească definitiv locuinţa din Năvodari. Unchiul ei, fratele mamei, s-a oferit să-i închirieze un apartament în Mamaia, fără să ştie, potrivit declaraţiei acestuia, cu ce se ocupă nepoata sa. Din cercetări a reieşit că Ramona le cerea clienţilor câte 200 de lei pentru o oră de sex cu ea. De altfel, în urma percheziţiei locuinţei acesteia, oamenii legii au găsit 20.000 de lei, pe care i-au confiscat pe perioada anchetei.

 

sursa text și foto: telegrafonline.ro

Recomandari

Alte Articole