GAL Țara Năsăudului: 90 de mii de euro pentru sprijinirea acţiunilor de recreere şi cu caracter sportiv Reviewed by CD on . Începând cu data de 28 august, Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Ţara Năsăudului lansează Sesiune de proiecte pentru Măsura din Planul de Dezvoltare Locală: 3. Începând cu data de 28 august, Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Ţara Năsăudului lansează Sesiune de proiecte pentru Măsura din Planul de Dezvoltare Locală: 3. Rating: 0
Ești aici: Acasă » Articole Recomandate»GAL Țara Năsăudului: 90 de mii de euro pentru sprijinirea acţiunilor de recreere şi cu caracter sportiv

GAL Țara Năsăudului: 90 de mii de euro pentru sprijinirea acţiunilor de recreere şi cu caracter sportiv

GAL Țara Năsăudului: 90 de mii de euro pentru sprijinirea acţiunilor de recreere şi cu caracter sportiv

Începând cu data de 28 august, Asociaţia Grupul de Acţiune Locală Ţara Năsăudului lansează Sesiune de proiecte pentru Măsura din Planul de Dezvoltare Locală: 3.2. Sprijinirea acţiunilor de recreere şi cu caracter sportiv.

Tipuri de beneficiari eligibili:
• comunele prin reprezentanţii lor legali
• ONG-uri
• ADI-uri

Fondurile totale disponibile sunt de 90.682 euro pentru această sesiune, suma maximă nerambursabilă cu care se poate finanţa un proiect este de 45341 euro.

Data limită de primire a proiectelor este 26.09.2014, orele 16.00, la sediul Asociaţiei Grupul de Acţiune Locală Ţara Năsăudului Feldru, nr. 186 (clădirea primăriei).

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii sunt cuprinse în Ghidul Solicitantului aferent măsurii 322 din PNDR, disponibil pe site-ul www.apdrp.ro şi www.taranasaudului.ro, în vigoare la momentul lansării apelului de selecţie de către GAL.
Pentru informaţii suplimentare ne găsiţi la sediul GAL Ţara Năsăudului în comuna Feldru, nr. 186 (clădirea primăriei) şi la telefon 0263.374.901, între orele 08:00-16:00, de luni-vineri.

Informaţii detaliate despre sesiunea de proiecte în format electronic sau pe suport de hârtie se pot obţine la sediul GAL Ţara Năsăudului, comuna Feldru sat Feldru nr.186, la telefonul/fax 0263374901, la adresa de mail taranasaudului@yahoo.com şi de pe pagina de internet www.taranasaudului.ro.

Director GAL Ţara Năsăudului
Iuliu Zsejki

Clip to Evernote

Comentează

© 2014 TRANSILVANIA TV Network Mixed By Fabrik

Sus